Marjolein Berger-Vos, IntoTuition, is beeldend kunstenaar en legt zich toe op Intuïtief Beeldhouwen in steen.

Marjolein faciliteert workshops, cursussen en reizen Intuïtief Beeldhouwen voor particulieren. Daarnaast geeft zij zakelijke workshops TeamBeelden op maat voor team- en/of persoonlijke ontwikkeling.

"Ik laat mensen graag ervaren hoe fijn het is jezelf vrij te geven en zonder plan vanuit je eigen natuur de steen en jezelf verder te ont-dekken,"

In een ongedwongen sfeer word je uitgenodigd vanuit vertrouwen en intuïtie te beeldhouwen. Niet het beeld, maar het natuurlijk proces en plezier van creëren staan centraal.

Je kunt tijdens de workshops en cursussen heerlijk experimenteren met speksteen. Speksteen is een zachte steensoort die eenvoudig te bewerken is. Gevorderden kunnen daarnaast ook met albast of serpentijn aan de slag. Je wordt aangemoedigd de controle wat los te laten en jezelf over te geven aan het proces. Met het boren van een gat word je uitgenodigd je aandacht voor de buitenkant van de steen te verplaatsen naar de binnenkant. Daarmee wordt een innerlijke reis gestart. Je maakt ruimte in de steen en in jezelf, waardoor zich andere vormen aandienen en je waarneming verandert.

Je kunt in één (mid)dag een beeld maken of verder werken aan een grotere steen. De data van de workshops en cursussen staan op de website. Je kunt je individueel en per workshop/cursus inschrijven. Ervaring is niet nodig. Deze workshop biedt tevens een prettige gelegenheid meer vertrouwen te krijgen in eigen creativiteit. Er wordt gebeeldhouwd in het knusse atelier en als het weer het toelaat, zijn we heerlijk buiten in de tuin.

Het is ook mogelijk met een eigen groep van 4-8 personen een workshop op een andere datum te boeken. Bij workshops met meer personen maken we in overleg gebruik van een externe locatie.

Doelgroep: volwassenen-particulieren en zakelijk-, kinderen/kinderfeestjes

Lessen: workshops, cursussen en reizen Intuïtief beeldhouwen

Leslocatie: IntoTution, Reiger 6, 3641 TS Mijdrecht

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact: Marjolein Berger-Vos

Website: www.intotuition.nl/agenda