SALIG staat voor de samenvoeging van Stem - Adem - Lijf - Improvisatie - Genieten. Het is een initiatief van Jessica Erdtsieck die activiteiten organiseert gericht op Lichaamswerk en Muziek in de Ronde Venen.

Het aanbod komt voort uit jarenlange ervaring als Hatha Yogadocente, als onderzoekster antropologie gericht op spirituele geneeswijzen en helende zangsessies in Afrika en sinds enkele jaren ook als zangeres in de lichte muziek. Ze geeft lessen of workshops in Yoga en Zelfmassage, Yoga 50Plus/Stoelyoga, Yoga en Klank, Zing SALIG: Stem en Improvisatie, Klankreizen en Klankmeditatie

Het element van genieten staat voorop en kan worden ervaren middels ontspanning, verstillling of meer subtiele sensaties maar het kan ook in alle uitbundigheid plaastvinden ruimte makend voor wat gehoord en gevoeld wil worden. Alles hangt samen met de activiteit en de context waarin deze plaatsvindt. Momenteel worden diverse activiteiten aangeboden bij Stichting Paraplu inWilnis, maar ze kunnen ook elders worden gegeven.

Op www.salig.simplesite.com kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden. Of neem contact op met me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact: Jessica Erdtsieck