Jessica klankschalen 300x250

 

 

 

 

 

 

SALIG staat voor de samenvoeging van Stimulus - Adem - Lichaam - Interactie - Genieten. Het is een initiatief van Jessica Erdtsieck, die activiteiten organiseert gericht op Lichaamswerk en Muziek in De Ronde Venen.

Het aanbod komt voort uit jarenlange ervaring als Hatha Yogadocente, als onderzoekster antropologie gericht op spirituele geneeswijzen en helende zangsessies in Afrika en sinds enkele jaren ook als zangeres in de lichte muziek. Ze geeft wekelijks lessen in Yoga 50Plus/Stoelyoga, maandelijks zijn er Klankreizen en binnenkort start ook een Klankcirkel. Ook biedt zij Yogamassage en Klankmassage aan bij haar thuis. 

Het element van genieten staat voorop en kan worden ervaren middels ontspanning, verstilling of meer subtiele sensaties, zoals de trillingen die vrijkomen door klankschalen, stemgeluid of door inwendige trillingen via massage. Alles hangt samen met de activiteit en de context waarin deze plaatsvindt. Momenteel worden diverse activiteiten aangeboden bij Gebouw de Schakel in Wilnis.

Contact: Jessica Erdtsieck

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.salig.nl

Overige opmerkingen: op de website kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden. Of neem contact op met Jessica Erdtsieck via haar mail adres.