Middagworkshop Intuïtief Beeldhouwen

Categorie
Algemeen
Datum
vrijdag 19 februari 2021 13:00
Locatie
IntoTuition, Reiger 6 Mijdrecht - Reiger 6
3641 TS Mijdrecht, Nederland
Telefoon
06 22497997
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Middagworkshop Intuïtief Beeldhouwen

“Ik laat mensen graag ervaren hoe fijn het is jezelf vrij te geven en zonder plan vanuit je eigen natuur de steen en jezelf verder te ont-dekken”

In een ongedwongen sfeer word je uitgenodigd vanuit vertrouwen en intuïtie te beeldhouwen. Niet het beeld, maar het natuurlijk proces en plezier van creëren staan centraal. 

Je kunt deze dag heerlijk experimenteren met speksteen. Speksteen is een zachte steensoort die eenvoudig te bewerken is. Je wordt aangemoedigd de controle wat los te laten en jezelf over te geven aan het proces. Met het boren van een gat word je uitgenodigd je aandacht voor de buitenkant van de steen te verplaatsen naar de binnenkant. Daarmee wordt een innerlijke reis gestart. Je maakt ruimte in de steen en in jezelf, waardoor zich andere vormen aandienen en je waarneming verandert.

Je kunt in één (mid)dag een beeld maken of verder werken aan een grotere steen. De data van de workshops staan in het overzicht hieronder. Je kunt je individueel en per workshop inschrijven. Ervaring is niet nodig. Deze workshop biedt tevens een prettige gelegenheid meer vertrouwen te krijgen in eigen creativiteit. Er wordt gebeeldhouwd in het knusse atelier en als het weer het toelaat, zijn we heerlijk buiten in de tuin. In verband met de Corona-maatregelen wordt er buiten op 1,5 meter afstand gebeeldhouwd. Bij regenachtig weer is er een afdak en bij kou is er een terrasverwarmer beschikbaar om het beeldhouwen te veraangenamen. Ontvangst en borrel vindt binnen in de expositieruimte plaats.

Eigen groep

Deze workshops zijn ook te boeken met een eigen groep van minimaal 4 personen op een datum en locatie naar wens. Leuk met vriend(inn)en, familie, vieren 40e, 50e, …verjaardag. Ook voor grotere groepen (tot circa 50 personen). 

Bijdrage

Workshop: 13.00 uur – 17.00 uur
65 euro – incl. speksteen en sokkel
55 euro – eigen steen

Groepsgrootte: 4-8 deelnemers

De workshops worden gegeven door beeldend kunstenaar Marjolein Berger-Vos. 

 

 

 
 

Alle datums

  • vrijdag 19 maart 2021 13:00
  • vrijdag 19 februari 2021 13:00
  • vrijdag 15 januari 2021 13:00
  • vrijdag 11 december 2020 13:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers