Workshop Intuïtief Beeldhouwen - met heerlijke lunch

Categorie
Algemeen
Datum
zondag 28 februari 2021 10:00
Locatie
IntoTuition, Reiger 6 Mijdrecht - Reiger 6
3641 TS Mijdrecht, Nederland
Telefoon
06 22497997
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop Intuïtief Beeldhouwen

“Ik laat mensen graag ervaren hoe fijn het is jezelf vrij te geven en zonder plan vanuit je eigen natuur de steen en jezelf verder te ont-dekken”

In een ongedwongen sfeer word je uitgenodigd vanuit vertrouwen en intuïtie te beeldhouwen. Niet het beeld, maar het natuurlijk proces en plezier van creëren staan centraal. 

Je kunt deze dag heerlijk experimenteren met speksteen. Speksteen is een zachte steensoort die eenvoudig te bewerken is. Je wordt aangemoedigd de controle wat los te laten en jezelf over te geven aan het proces. Met het boren van een gat word je uitgenodigd je aandacht voor de buitenkant van de steen te verplaatsen naar de binnenkant. Daarmee wordt een innerlijke reis gestart. Je maakt ruimte in de steen en in jezelf, waardoor zich andere vormen aandienen en je waarneming verandert.

Je kunt in één (mid)dag een beeld maken of verder werken aan een grotere steen. De data van de workshops staan in het overzicht hieronder. Je kunt je individueel en per workshop inschrijven. Ervaring is niet nodig. Deze workshop biedt tevens een prettige gelegenheid meer vertrouwen te krijgen in eigen creativiteit. Er wordt gebeeldhouwd in het knusse atelier en als het weer het toelaat, zijn we heerlijk buiten in de tuin. In verband met de Corona-maatregelen wordt er buiten op 1,5 meter afstand gebeeldhouwd. Bij regenachtig weer is er een afdak en bij kou is er een terrasverwarmer beschikbaar om het beeldhouwen te veraangenamen. Ontvangst, lunch en borrel vindt binnen in de expositieruimte plaats.

Eigen groep

Deze workshops zijn ook te boeken met een eigen groep van minimaal 4 personen op een datum en locatie naar wens. Leuk met vriend(inn)en, familie, vieren 40e, 50e, …verjaardag. Ook voor grotere groepen (tot circa 50 personen). 

Bijdrage

Dagworkshop incl. lunch: 10.00 uur – 16.30 uur
98 euro – incl. speksteen en sokkel
88 euro – eigen steen

Groepsgrootte: 4-8 deelnemers

De workshops worden gegeven door beeldend kunstenaar Marjolein Berger-Vos van IntoTuition.

 
 

Alle datums

  • zondag 28 maart 2021 10:00
  • zondag 28 februari 2021 10:00
  • zondag 31 januari 2021 10:00
  • zondag 3 januari 2021 10:00
  • zondag 13 december 2020 10:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers